De trasllat

Trasllat

Avui faré només un breu apunt per a comunicar-vos que aquest bloc romandrà un temps sense activitat. El motiu ? Doncs que estic mirant de traslladar-lo a alguna altre plataforma de blocs, ja que bloc.cat sembla no funcionar gaire bé darrerament, doncs, sense anar més lluny, la setmana passada va estar caigut durant quasi tota la setmana. I tot i que només puc tenir paraules d'agraïment cap aquest lloc on vaig començar el meu caminar blocaire, també és cert que és molt frustrant invertir temps en escriure apunts que després no pots ni publicar ni accedir i com no és pas un fet puntual sinó una constant des de fa ja molt de temps, he cregut oportú prendre aquesta decisió, que, per cert, hagués pres abans sinó fos per la feinada que comporta adequar la plantilla a un altre entorn.

I com abans d'anar a una nova llar m'agradaria deixar-la al meu gust, prefereixo agafar-me el temps que inverteixo en escriure els apunts per a deixar-ho tot preparadet. Espero que dintre de poc el proper ( i darrer ) apunt d'aquest bloc a bloc.cat sigui per a comunicar-vos la nova adreça. Fins aviat.

 

Me'n vaig al badiu…

(esperant un estat propi)

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

24 comentaris a l'entrada: De trasllat

 1. nimue diu:

  segur que et quedarà ben bonic! esperaré les teues noves històries.

 2. Uribetty diu:

  Doncs esperaré 😉
  A mi em va passar el mateix, però no vaig tenir tanta paciència com tu, el bloc era a bloc.cat i vaig acabar a blogger, ara estic content del funcionament.
  Salut!

 3. Vinga! és tota una aventura això de canviar de plataforma! Ja avisarpàs quan tornis!

  Vinga,

 4. Anna diu:

  em preguntava quan trigaries a prendre aquesta decisió 😉

  molta sort amb el trasllat i no perdis cap micaco pel camí! Aquí estaré esperant quan tornis a obrir la paradeta.

 5. Laia diu:

  Ai quin ensurt!!!!! Només veure el micaco fent les maletes ja em pensava que marxaves per sempre 🙁 !!

  Doncs molta sort durant el viatge, que no plogui ni nevi sinó que et faci molt bon temps i puguis arribar a port el més aviat possible!!

 6. Carquinyol diu:

  Moltes gràcies a totes i a tots pels vostres comentaris. La veritat és que fins avui la cosa anava bastant rodada, ja que tenia una plantilla que prometia bastant per a Blogger… però avui m’he adonat que a Blogger hi ha dos tipus de fer plantilles, el mètode antic i el modern, i aquesta era de les antigues. Així que toca començar de nou !!

 7. Laia diu:

  Mètode nou??? Ai que encara me n’hauràs d’ensenyar… 😛

 8. nimue diu:

  dooooncs… jo ja he tornat! moltes gràcies per les teues paraules i avisa quan tornes tu! 🙂

 9. ddriver diu:

  no triguis
  es una pena ho del blocat,som molts els que em tingut que marxar i ens agradaria poguer seguir alla

 10. Carquinyol diu:

  He deixat de banda el mètode nou de blogger per les plantilles (xml). He obtingut errors inverosímils que, en principi, no tenien gaire relació amb allò que volia fer. Ja m’ho miraré més endavant.

  De moment anem fent, a veure si podem tornar aviat. Me n’alegro molt que hagis tornat Nimue !! 😀

 11. Anna diu:

  si permets un consell des de la ignorància (i potser ja és el que estàs fent), crec que el més senzill és obrir el blog amb la plantilla clàssica i modificar-la sencera (és el que vaig fer jo, però segur que amb més coneixement es pot modificar molt més.)

 12. Carquinyol diu:

  gràcies pel consell. De fet si, però passa una cosa: després mai trobes temps per a modificar-la !!

  Ja he trobat una plantilla clàssica amb una estructura que, crec, puc adaptar fàcilment al que vull. La plantilla xml la deixo definitivament aparcada, tot i que el més interessant és que dona molt més joc per a fer automatismes, però té un problema… no entenc com afegint la definició d’una classe css que no utilitzo enlloc deixi de funcionar. 🙁

 13. Carquinyol diu:

  Doncs perquè *si* l’anava a utilitzar, però com em donava error vaig provar a treure el on l’utilitzava i deixar només la definició… i seguia petant.

  I fins i tot quan vaig copiar una definició que ja existia amb un altre nom petava..

 14. Carquinyol diu:

  Encara estic “pintant” la nova plantilla, i barallant-me amb alguns problemes dels backgrounds css i l’Internet Explorer…

 15. Alepsi diu:

  Quan estrenis casa ens convidesa uns chupitos? xDDD

 16. AhSe diu:

  Jo avui he provat el wordpress. No se que dir…

 17. Carquinyol diu:

  Alepsi: Doncs si, encara que jo pensava en una altra cosa… 🙂

  Joan: Moltes gràcies !!

  AhSe: Sembla que no t’ha acabat d’agradar. L’altre dia vaig trobar una comunitat de blocs que feia servir el mateix motor que bloc.cat, però ara no recordo la pàgina 🙁

 18. Carquinyol diu:

  La cosa va… capellà? millor un exorcista, pels “bugs”… 😛

 19. zel diu:

  Ben cert, jo sempre he tingut molts problemes per entrar als blocat, no sé si és mala pata, però és així…Esperem que ens comuniquis el nou badiu!
  Petons

 20. dan diu:

  …I?
  Farem festa grossa quan estrenis, eh!

 21. what a fantastic website and educative posts

Els comentaris estan tancats.