Micacades

(Encetem un micaco interior…)

Avui parlaré de mi… ei, no cal que tanqueu tots la finestra alhora!! Torneu, que no m'he explicat bé !! Coi… ja sé que abans d'explicar la meva vida hauria de posar allò de "la conselleria de sanitat adverteix que el contingut d'aquest apunt pot provocar somnolència" però aquest no és el cas !! El que volia dir és que explicaré coses que estan relacionades amb aquest bloc.

Pensem un moment aquest bloc com si fos una cibercriatureta que es posa a l'oceà cibernètic… fins a on ha arribat les seves cosetes? Doncs fins a espais molt variats i estranys… així, per exemple, un dels textos va arribar una vegada a la portada de Vilaweb degut a un tràgic succés. Hi ha, però, altres casos de record més agradable com veure on han arribat les fotos, ja que una de les fotos penjades al bloc il·lustra l'entrada de la Viquipèdia en català que parla dels panellets , o encara més curiós, que a la Vikipèdia en Neerlandès podem trobar una de les fotografies publicades a l'apunt sobre Rennàs-le-Castèlh ; a més, podem trobar diverses fotografies, com els dels Miquelets de Badalona a la Vikimedia o a les edicions de Schmap de Barcelona i València.

També és divertit veure referències d'altres blocaires, així, per exemple, el company Cucarella parlava del mot "Carquinyol" al seu bloc, el camarada latrappola ens recomanava ( cosa que agrada sempre!! ), l'amic Isaac ens mostrava que dolços poden ser els micacos i la companya Cirereta ens dedicava un curiós i starwarsionenc ninotet de paper amb molta gràcia. També cal recordar el premi al blog solidari, que més o menys ens va caure a tothom i que també té la seva gràcia, així com quan t'envien un mem, cosa que desitjo que aquest any passi sovint per a poder passar-se'ls al company Dan que, segurament, es mostrarà encantat d'assolir material pel seu estudi.

I per acabar deixo el més important : les persones. És impressionant veure com gràcies a aquestes lletres que viatgen amunt i abaix em comunico amb un científic amb llibres publicats, una estudiant preuniversitària, una professora valenciana al Principat, una barcelonina a Ses Illes, una badalonina defensora del seu barri, una pubilla de Mataró, un taxista culé, un català d'Alacant, una informàtica romanesa, un poeta d'aquí mateix, uns veneçolanstarragonins, un badaloní de Japó, un castellonenc amant de les caminades i molts més que segur que em deixo imperdonablement i als que us demano disculpes. És un autèntic plaer poder canviar impressions amb tots vosaltres i arribar a aquelles persones que, tot i que no escriuen per ací, sé que arriben de forma més o menys regular a aquesta senzilla pagineta. Moltes gràcies.

 

 

Me'n vaig al badiu…

(esperant un estat propi)

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: Micacades

 1. dan diu:

  El plaer es llegir-te. I el que expliques avui és la màgia dels blogs.

 2. nimue diu:

  xiquet! el plaer és compartit!

  qui ens ho diria quan vam començar a escriure un blog, veritat? 🙂

 3. Anna diu:

  és que els blogs són ben bé com les criaturetes, quan te n’adones ja caminen sols i van fent amiguets pel ciberespai 😉

 4. Carquinyol diu:

  Dan: Ja tens raó, ja… I m’agrada veure que no tens cap objecció en allò dels mems… 😛

  Nimue: Doncs la veritat és que si!! És una de les sorpreses agradables de la vida 😀

  Anna: I tan que van soletes, encara que no molt eh? 🙂

 5. efe diu:

  L’has encertat de ple. Quan algú menysprea internet o parla que abans les coses eren millor, etc. Sempre pose d’exemple els blocs. I més d’una vegada ho he dit. On trobe jo gent com vosaltres al carrer?

  Per cert, qui és el català d’Alacant? M’agradaria conéixer-lo…

 6. Laia diu:

  OoOoOo que bé que sona preuniversitària!!! ^^

  I encara no em puc creure que la safata de panellets que acabo de veure fos una foto teva!! deu més, però quines mans han fet aquella meravella de déu! és veritat que coneixes als àngels-taronja llavors????

  A mi m’encanta el teu bloc… Encara que els articles de política no els entengui alguns del tot bé 😛 Però m’hi esforço i crec que cada vegada vaig avançant una mica més!!

  Talment com diu en Dan, la màgia dels blocs són les persones… En aquest cas… d’una fusió d’informàtic – taronger – fotògraf – defensor d’ideals. I moltes coses més però que ara no em venen al cap…

 7. Carquinyol diu:

  efe: Aquest mitjà permet fer considerablement més gran el radi d’abast on trobar gent amb la que compartir afinitats, al meu barri ben pocs hi ha !! I respecte el català d’Alacant no estic autoritzat a dir noms, però viu molt a prop teu…

  Laia: L’angeleta-taronja si que existeix, si, i la seva mà la pots veure a la foto !! Informàtic-taronger-fotògraf-defensor… sona bé !!! 🙂

 8. Carquinyol diu:

  AhSe: Ja saps qui és oi ? 😉 A què és interessant ?

  Marga: Comentaris com el teu fan que m’engreixi !!!! 😉 Moltes gràcies, de debó !!

 9. efe: Aquest mitjà permet fer considerablement més gran el radi d’abast on trobar gent amb la que compartir afinitats, al meucheap mlb jerseys barri ben pocs hi ha !! I respecte el català d’Alacant no estic autoritzat a dir noms, però viu molt a prop teu…

Els comentaris estan tancats.