Salvem al Papa !!

(Encetem un micaco avisador…)


Avui comença una visita de poc més d’un dia de durada del Papa a València, i encara que s’han pres moltes mesures de seguretat, en aquestes darreres hores ha sorgit una amenaça amb que no contaven.

Doncs si, ja que avui han confirmat que a un dels nostres països veïns han detectat un cas de grip aviària, i dels més virulents. Segur que ara mateix esteu pensant "Què s’haurà fumat aquest?" Bé, jo no fumo, i a més… una amenaça reial (més que reial, imperial),…us ho demostraré.

Capitania General, Plaça de Tetuan

Un ocell que fa una pila d’anys que està allà, vulnerable al virus aquest i a prop d’on s’allotjarà el Papa i d’on passarà sovint… ja sé que és dolorós (qui no té estima a aquest simpàtic ocellot, eh?), però cal pensar primer de tot en la seguretat del Papa, i aquesta seguretat demana suprimir l’ocellot.

Carrer Joan Llorens

Gairebé a la cantonada amb la Avinguda del Cid hi té el cau un altre ocellot…. i és per on entrarà Sa Santedat !! Tenim poc temps per neutralitzar aquesta amenaça cap a la seva salut.

Segur que hem deixo alguna més, si coneixeu més ubicacions d’ocellots com aquest a València cap i casal, us agrairia que ho diguéssiu,… tot sigui per la seguretat del Papa, és clar !!

Me’n vaig al badiu…

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Salvem al Papa !!

  1. Fa una mica de por, tot plegat.

Els comentaris estan tancats.